Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

dijous, de març 04, 2010

Visca Bruce Willis.

Un "vaggraun" per una feina d'encàrrec. No és un Prostíbul. I m'està portant molta feina. També he de dir que aquesta feina comparteix el meu temps vital amb el color del còmic Paradise In The Abyss -amb el suport al guió de Raule i al dibuix de Javi Aznarez, dos grans- i, atenció, també estic fent el color d'un còmic que ha de sortir al mercat a l'estiu (crec) a DUPUIS.

Bravo. També estic fent algun encàrrec de caricatura i un altre acrílic sobre tela de 100 x 40 cm per un gran amic. També tinc una gran boda dissabte, d'un molt gran amic.

I també em fa cagar bastant el temps. El clima.

No soc tant anònim. Ànims a tots els que esteu apurats de temps per tirar endavant els vostres projectes, els vostres encàrrecs, o allò que sigui que us ocupa tant temps. I de vegades no deixa disfrutar massa de les altres coses que ens envolten. Tot i que tant no ens molesta. Crec que un punt de morbo també ens dóna aquesta diferència social. O almenys a mi. O és que ens acostumem a tot?

3 comentaris:

Alexander ha dit...

buena pintica tiene, quiero verlo acabadito......

Enorabuena por ser el colorista andorrano mas crack.!!
Ala no te molesto mas, sigue pintando.

VICTOR GIMENEZ ha dit...

Merci pels anims geni! I tant que es maco tenir una vida totalment anormal, poc remunerada, inestable y d'anades i tornades.

Ara, solo apta para cardiacos, porreros y mangantes. ¿Guisantes? No, troncias.

FOOOOOOOORT!

greg ha dit...

Xaviiii! Que fondo más cachondo. Mi mail es -gregofer123(a)yahoo.es- aparece en mi blog si pinchas en contacto. Hablamos!