Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

dilluns, de març 02, 2009

PIGEONS VERTS

Enfin!!


He passat tres dies a Paris molt especials per moltes coses, però la més important, i que començo a realitzar poc a poc després del shock emocional, és per la presa de contacte amb l'album ja publicat a França. Pigeons Verts es troba a totes les llibreries de comics i grans magatzems que hem visitat a Paris, en alguns aparadors, i fins i tot en alguna secció de saldos?! Vam estar tres dies al cau del Javi, molt a prop del Pompidou (un museu molt lleig, per mi) i compartint amb el Victor l'estada a la francesa.

Sincerament vaig trobar Paris molt lleig i brut. Però centrem-nos. 15 dies després de l'aparició del còmic han començat a sortir les primeres crítiques i... són molt positives, sincerament deixen el còmic a un nivell molt bo. Sempre fa respecte què diran de tu els crítics que analitzen tot el mercat de còmic francès, una tasca pesada, ja que només al mes de gener van sortir 239 còmics a França. Imagineu-vos ser un de tants. Crítiques com la de la web Bodoï són dignes d'emmarcar.


Per tots aquells que el vulgueu comprar, ho podeu fer per amazon.fr, per exemple.


Esperem que a partir d'ara la cosa vagi molt bé. I a seguir lluitant.

6 comentaris:

Alexander ha dit...

ueeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhh...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alexander ha dit...

enorabona

VICTOR G ha dit...

Ha sido un viaje cojonudo. Sois muy buenos, y se va notar. En el mercado y en la vida!

Espero que pronto celebremos el segundo, o el primero tuyo, o una expo, o lo que sea.

Y contra mas seamos mejor!

PIGEONS!!!

Dan ha dit...

Buena critica la que os han hecho...Felicidades a los dos! a ver si con un poco de suerte atraviesa la frontera y llega hasta aqui...

Anònim ha dit...

FELICIDADES

Richy ha dit...

Felicitats Crack!!!!!
Enhorabona per el cami que cumenseu i segur que sera llarg i profitos!!
Una abrassada i espero gaudir aviat dun exemplar!