Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

divendres, de gener 02, 2009

Any nou, vida... De fet ja em contento amb tenir vida. El cap d'any ha sigut maco, amb la gent que volia estar, sense res negatiu (bé, si no contem la ressaca de l'endemà). És un any que em ve de gust especialment, suposo que és perque espero un canvi. Més que esperar-lo és que el busco, però aquest cop de debò. Així que si cumpleixo amb el que m'he proposat per aquest any, puc estar content.
-Tot començarà amb una exposició al pub Califa, d'Escaldes, podria que és la meva segona casa desde que vaig començar a sortir. El tema? En principi tot seran músics a gran format. Des de retrats realistes a caricatures més o menys divertides.
-El següent pas és acabar (d'una vegada per totes) el curt d'animació/projecte del Màster 2D, titulat Bernalier i on faig un gag amb la famosa i tan explotada (sobretot a l'estat veí) "telebasura". Un minut i algo de duració a color i tot fet a mà (evidentment amb l'ajuda de l'ordinador ho editem tot). Un cop el tinguem acabat, buscarem feina (una feina fora de casa que em permeti el contacte amb gent, una mica de vida social i, sobretot, un sou) que si pot ser lluny de casa, doncs millor, i no perque hi estigui malament, això mai, però em ve de gust un canvi d'aires.
-També hi ha pendent el llibre il·lustrat "Mr.Bourbon", amb el que es relata la peculiar aventura d'un home molt gros que ha de resoldre assumptes pendents de la vida amb amics i enemics. Segurament compti amb l'ajuda d'un escriptor, narrador professional, ja que escriure no és el meu fort. I un cop fet, intentarem publicar-lo.
-En tema còmic, aquest any continuaré treballarant com a colorista amb el gran Javi, guionista i dibuixant excepcional amb diversos projectes. I esperant amb moltissimes ganes tenir entre les mans la nostra primera obra PIGEONS VERTS, el qual hauria de sortir a la venda el més de FEBRER al mercat francès.
No són pocs els objectius (a nivell professional) però espero poder complir-los com més aviat millor, i poder fer moltes coses més.
Pel demés esperar que a tots us vagi molt bé tot sempre. Amb els que compartim ofici, animar-vos a tirar endavant, que continueu ensenyant coses, que tireu endavant projectes i no deixeu mai de compartir i aprendre i sigueu feliços.

4 comentaris:

cesc ha dit...

Moltes gracies Xavi! procurare ser feliç.
Deu nido! Tens feina a fer per aquest any que ve, amb ganes i passió tot es tira endevant.
Viure d'aquest negoci no es facil però no es imposible!
Felicitats per la publicació a França no es facil i s'ha de tenir molta constancia per tirar-ho endevant aixi que felicitats, tambè al teu company.
M'apunto el titol i el buscare a Angoleme.
Quina editorial el publica?
Ostia! que surt a Febrer bueno, no hi será a Angoleme, no?
Bueno doncs res!A cuidarse!
Persegueix el somni!!

VICTOR G ha dit...

Grande Xavi, grande!!! Vamos al maximum este año, k seguro k nos hace sudar. Pero tengo la certeza de k acabará con muxas satisfacciones para los k las busquen!!!

SUERTE A TODOS!

Richy ha dit...

Ya nos esta haciendo sudar, pero hay ke luchar Espartanooooos AAAAAaaaarghhhh!!!
Vamos a darlo todo y aviam si ens veiem aviat Boiiiiiig!!

Anònim ha dit...

情趣用品,情趣,情趣用品,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片