Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

dimecres, de setembre 03, 2008


La primera: Una il·lustració del projecte que encara no sé quina forma tindrà (si còmic, Història il·lustrada...). Encara no sé si els personatges que surten seran així al final. Feta íntegrament en aquarel·la. Vaya gozada!
Lo segundo un paisatge ràpid fet en acrílics. 32x24 cm i pinzells cutres i fets caldo. I poca paciència. Però n'estic força content.

10 comentaris:

---Carlos Lluch--- ha dit...

molt be amic, ja fas be ja, m'agrada casi tot, el k menys les muntanyes del fons, masa arrodonides ke poder son aixi, pero.... pero bravo ke cojones.

VICTOR G ha dit...

MAGISTRAL!

javi aznarez ha dit...

Cojones!! Que bien te ha quedado, y jugando con verdes y azules, de verdad. me gusta mucho el tono de las montañas del fondo.

Anònim ha dit...

aaaaaaara si!!! con acuarelas eres de Aquarelia tio, como partes!! Queremos un comic así-Queremos un comic así-Queremos un comic así-Queremos un comic así!!!

Anònim ha dit...

Monsieur Bourbón

Richy ha dit...

Geniaaaaal doncs a mi magraden molt els nuvols i la herba sisisis em mola molt, ke craaaaaaack.
Et recumanu el video dels de muchachada nui de chuc norris am un entrepa de pernil sisisis..
Felicitats i esta de puta mareeeeee

javi aznarez ha dit...

Que buena la acuarela, que buena!! ES cuando más me gustas, con dice Oli haz un comic o sigue con las ilustraciones. sigue haciendo dibujos con esta tñecnica, es perfecto. DEjando de lado la acuarela, el dibujo esta de puta madre me gustan mucho las formas de los personajes y la composición.
De puta madre Xavi!!

Tobias Schwarz ha dit...

very nice!

Jordi Pérez ha dit...

òndia! m'agraden els tons de la gespa, les ombres i les llums amb les que juguen, macu macu! estic amb l'oli, volem veure un còmic així!

C.B. Canga ha dit...

really nice work here. keep it up.