Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

divendres, de juny 29, 2007


Hem arribat a l'ecuador del còmic, Ja PORTEM 50 PAGINES!!! I en queden unes 50 mes per disfrutar i esperar a que surti publicat, esperem, sense problemes. Mentrestant, jo, amb més ganes que paciència, vaig fent de lo meu. Basada en fets reals, il·lustro aquesta història de manera completament fresca i espontània (ni esboços, ni estudis de color...) tot tal qual surt. Així que quan critiqueu, feu-ho, això segur, però pensant que no està massa "pensada", -valga la redundancia-... I que ara, època de calor, destape, sol, playa... Aprofiteu, sortiu al carrer, sigueu feliços, i a pendre pel cul problemes, que tots en tenim, però jo que se, que a tomar pel cul!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi, dormir más, escuchar menos al pesado de javi y unas buenas vacaciones. serán suficientes para frenar la locura que te estás poseyendo.

ES muy chula este esltilo es parecido al del vaquero Carlosniniano. me gusta muchismo.

hasta luego,

javi

- o l i - ha dit...

joder si mola! Te quedan mu bien estas acuarelas...yo sigo pensando que un comic así partiría un monton!y quien no ha ido en ascensor aun siendo sólo un piso? ale!un saludo!

- o l i - ha dit...

bfff..acojonante la vieja con la nariz en el mostrador, se merece un album pa ella sola...

VICTOR GIMENEZ ha dit...

Pero k loco estas amigo. Tiene una pinta estupenda y comparto que podría ser genial. Pero añado ese "podría" porque creo k esta hecho demasiado a saco. Es genial para coger las ganas al cómic, pero parandote un poc mas sería realmente genial.