Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

divendres, de febrer 02, 2007

Inauguració "Globus en Sol Fa"

La inauguració va ser tot un èxit. Tot i l'apagada cinc minuts abans, l'atenció es va centrar en l'exposició, com jo desitjava que fos. Va venir molta gent (tota la família inclosa), amics, coneguts, no coneguts... I després de dos parlaments-presentació (que em van deixar pels núvols, tot s'ha de dir) em va tocar parlar a mi: Agraïments i una petita explicació sobre el perquè de l'exposició (em vaig allargar una mica i tot potser) i una actuació dels meus companys saxofonistes que vaig agraïr moltissim. Copa de cava i coca per tothom. Vaig rebre moltes felicitacions, tant de coneguts com de gent que va venir expressament per curiositat, la qual cosa agraeixo profundament. Per acabar si algú es perd per Andorra des d'ara i fins al 10 de març que sàpigui que està obligat (ai, convidat) a venir.

Merci a tots!!!








8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei!!

Me'n alegro que la inauguració hagi anat bé!!!
Ara que ja he acabat examens.. (per fi) i quan pugi per la Seu .. m'escapare i pujaré per a Andorra, i si tinc temps pasaré a veure l'exposició!! jeje

Enga a disfrutar i fins aviat!
Adéu!!

Unknown ha dit...

És q t'ho mereixes! Felicitats per enésima vegada.

Dan ha dit...

oooleeeee! muchas felicidades Xavi, me alegro mucho!

Pd: no tienes ninguna foto donde salgas tu con tus obras?

Konrad Roset ha dit...

ole tiu moltes felicitats!!!manalegro un monton k hanes tan b!!!
i els dibuxets increibles, jo ara li estik foten canya m els olis awera si algun dia puk tenir el nivell per exposar com tu!!jejje
en serio felicitats xavi!!!
i si vai andorra per alguna casualitat de la vida tu dik i mi portes!!!
saludus crack

XaviC ha dit...

Merci pels comments i felicitacions, gent!!
La veritat es que dia a dia la expo va bé, la gent em continua felicitant, i aixo es una alegria, en serio. Inclus gent que felicita 2 o mes cops, jeje... Bueno, pos merci, i ara a seguir treballant!!!

Juan Manuel ha dit...

Hey, la primera vegada que visito aquest blog y he quedat sorpres! Ets un maquina amb el dibuix y el color! lamentablement no vaig poder ser a l'exposició per q soc de Barna. Pero el q si q et dic es q el q he vist aqui es l'hostia!

Anònim ha dit...

Enhorabuena, tío. No hace mucho tuve la oportunidad de conocer a tu compi Javi, aunque desgraciadamente apenas intercambiamos unas palabras. A ver si ahora que se acerca el salón del cómic de Barcelona tenemos ocasión de conocernos y tomar al menos una cervecita.
Un abrazo, artista!

Yuri Shepherd ha dit...

ei tiu felicitats espero que vagi molt be l'exposició