Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

dilluns, de novembre 06, 2006




És de lo últim que vaig fer en acrílics... em mola... aviam si aviat penjo el que tinc en creació, tambe en acrilics, pot quedar xulo. És una altra paranoia.
La meva estada a Cadaqués amb el Javi ha estat molt "romàntica", jeje. Hem fet molta feina i a mi m'ha tocat bé la tramuntana típica de la zona, així que espero que els canvis s'evidenciin aviat amb l'art també. Espero. Ja està feta la primera entrega de 10 pagines a la editorial, ara només en queden 100 i pico més (100 i pico, perque encara no sabem exactament el número de pàgines final).

Au, la pròxima serà ja algo nou, un altre cop, espero.

P.D: Si podeu mireu "salut i peles", una sèrie anglesa del pal els Joves. Increible.

9 comentaris:

Oriol ha dit...

tu curres!

Unknown ha dit...

Que xulo... m'agrada molt.

I responent a la teva pregunta, sí q vaig a l'escola d'art, desde l'any passat, a la llacuna. I tu?

XaviC ha dit...

Jo hi he començat aquest any. però hi vaig aviat, a les 16h com a molt tard ja estic per allà, fins a les 18h normalment. No t'hi he vist mai... misteriós... han anat bé les vacances, a part del refredat?

Unknown ha dit...

Ops... és que jo acostumo a anar-hi a partir de les 20h, per la feina i tal. POtser ens hem creuat alguna vegada i no ens hem fixat. A més, la foto que tinc al blog és de fa la tira... i amés no se'm veu bé. POtser vas veure la meva bruixeta a la lluna alguna vegada per allá pul.lulant.

XaviC ha dit...

Doncs sí, la bruixa la veia cada dia, ara ja no hi és. La meva foto és de fa una setmana, així que si m'haguéssis vist ho sabries.
La setmana que ve segurament faci un ultra-intensiu, així que potser ens veiem. Fot-li canya amb l'aquarel·la!! Imagino que t'hauràs apuntat al taller d'aquarel·la que comença dilluns. M'han dit avui que segurament pugui exposar a l'entrada de la Llacuna al febrer, quan es fa l'expo mostra de treballs de cada taller de l'escola d'art. Podries penjar-hi algo tu també.

Unknown ha dit...

Ui, ui, ui... Jo no em puc apuntar a res de moment perquè tinc horaris molt móbils i no em puc "casar" amb res... per exemple la setmana vinent només hi podré anar passades les 20:30. Ara que hi penso... potser sí que t'he vist aquesta setmana, que dimarts vaig arribar-hi allá per les 18:30 i em sembla q entrava jo i tú marxaves ¿pot ser?
Jo ara estic fent un pastel (és una técnica que odio) però visto lo visto (La O. no ajuda gens a fer res i desapareix cada dos per tres) , vaig lenta en l'aprenentatge d'altres técniques... és a dir, jo em vaig apuntar per apendre técnica, amb aquesta profe ho porto clar... Hi vaig com tu, per fer model i relaxar-me... al cap i a la fi és un espai amb bona llum. No com a casa.

XaviC ha dit...

Segurament si, era jo, es molt possible. El curs d'aquarel·la es de 20h a 22h, els dilluns i dimecres, així que encara que no vulguis, hi seras... jeje. Doncs ja se què estàs fent, es en un paper marró, oi que si? autorretrat? No és gens facil. Jo me'n vaig fer un a carbonet, alla al mirall. És xungo, xungo... Intenta, quan fagis model, fer-ho amb els pastels directament, per exemple. És un bon exercici doble, de model i alhora de tècnica. I sí, la "O." la veritat és que bueno... pfff... res, ja ho sabem.

Unknown ha dit...

No, no... no és meu aquell... el tinc a la carpeta, el meu.

Doncs... nops, no puc anar-hi al curs d'aquarel.la. Els dilluns i el dimecres faig anglés en aquestes hores. Ja veus! sóc una noia ocupada. :P

Suposo que ja ens creuarem, no sé, dic jo. I si no continuem arrasant de comentaris el teu blog ...jejeje.
Per si no vols tant comentari per aquí pilla't el meu mail, q está al blog.

(que és petit el món, mira que coneixer-nos per la web anant a la mateixa escola.... q fort. Jajaja)

Numair ha dit...

Oh man that reminds me of Furi Kuri. Damn your art is SO awesome. You're so talented - all of this is physical paint and not digital right? Wowww thats talent. If I had money I would buy stuff from you if you're selling.