Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

dijous, d’octubre 26, 2006

Res interessant...
La veritat és que no, avui he perdut un matí anant a "caçar" bolets, i no hi ha hagut gaire èxit; a cada curva un cotxe arrasant el bosc. I mira que s'ha anat a tomar pel cul eh, doncs fins i tot allà estava ple. Ja tinc acabat el meu retrat a olis, sobre fusta, que si tot va bé demà em compro una càmera com cal i penjo la foto, que és una mica grandet. A mi personalment m'agrada, aviam què us sembla a vosaltres. Això demà, avui de moment penjo un dibuix que stic fent sobre, com no, els meus estimats globos, que poc a poc anirant prenent importància a la meva vida (sempre deixant un espai sense fons pel "pigeons verts", està clar!!) També estic continuant amb la sèrie de músics-globos, amb els quals està prevista una expo, però no em vull fer il·lusions, que si després no es fa meviacagaentó. Ja en tinc 4 més de dibuixats, a part dels 2 que ja vaig penjar que estan acabats a color. Segueixo amb la tònica de personatge i fons a color, i instrument en blanc. Cal destacar especialment al saxofonista, perque em fa més gràcia i perque sí, ala (aviat el veureu).

6 comentaris:

Konrad Roset ha dit...

ostia, k raro i wapo a la vegada..jeje, tiu kom u as pintat axo dels globus¿?¿?sembla nse 3d desde lluny, tu magrada mol contestem..k s painter?¿?i les dents inkreibles, mol b xavi mol b..jajaj kuidet

XaviC ha dit...

Crack!!! cm va la vida d'artista?? és fotoxop puro i duro, nar pintant a sobre del llapis. ja saps ke tinc obsessió amb el volum. aviam ke et semblarà el retrat a l'oli, a mi em mola. té molt bona pinta lo del circ que vola. et recomano que et miris una peli d'animacio que es recopilacio de curts de Japos que estan bojos, entre ells l'Otomo. es diu "Manie-Manie Neo Tokyo". per internet es troba. nomes l'he vist en V.O., pero les animacions son increibles, ja vuras. igual t'inspira algo pel projecte que esteu fent. venga craaaaaack, a currar!!!

Konrad Roset ha dit...

uuu merci ara m la baxu,jat dire k tal...awera dons lautorretrat i kina kanya li fots kabron en photoshop, mas dexat flipat..ale a kurra i merci

Oriol ha dit...

ja ho tenim aixó!
vigila el sofá y la papelera.
;)

Unknown ha dit...

Ostres tu... si ets d'aquí...:P

XaviC ha dit...

Se me'n van de perspectiva??? malditos cabrones. Si Lili ( de confis, ya), soc d'aquí, i no m'amago gaire, jejej. Per cert, fa dies que no el veig el teu dibuix (a l'escola d'art).