Dades personals

Escaldes-Engordany, Andorra

dilluns, d’octubre 02, 2006







Doncs sí, jo també estic al "paro" a partir de l'1 d'octubre. He deixat la feina de guia cultural per dedicar-me plenament al dibuix, a la pintura i tot el que comporta. També dedicaré gran part del meu temps a pintar el còmic que juntament amb el Javi acabem de firmar per KSTR, una nova línia editorial de CASTERMAN que surt al mercat amb la idea de potenciar joves talents i apropar-los al públic en un format més assemblat al conegut manga que no l'album europeu. Aquest format, una mica més petit de Din A4 i en tapa tova, recull històries autoconclusives de 120 pàgines. Sí, sí, 120 pàgines. Tres cops més de feina i de còmic a fer en 18 mesos!!! M'agraden els reptes, i superar-los, però espero només que aquest no em superi a mi... si tot va be, el 2008 naixerà el nostre primer fill (quines ganes eh!!! i que maco), i esperem que sigui el primer de molts. Així mateix animo a tothom que s'hi vegi amb cor a provar això del còmic, un treball poc considerat, pero realment agradable, encara que molts no ho entenen. Recolzar als que ja hi estan posats, com el Victor o l'Uri, i només dir que espero ben aviat poder ensenyar coses noves i dignes aquí al blog...

4 comentaris:

Oriol ha dit...

I tan que si!!
buf..quin mal la vista de les lletres blanques sobre el fondo negre....soposo que al meu blog pasa igual,lo que mai em llegeixo!
ei,doncs clar que surtirá guay!!!
i ja veurás quina millora!!es semblant al treball que j ofeia a donkey xote,la diferéncia,que alló al no ser "treball final"el acavat no importaba,si en concepte de color...bueno..es tard i m´explico fatal...
molta sort i ja sabeu de un comprador segur!m´encanta el tándem que formeu...i aviam si després d´aixó us animeu el Javi a pintar i tu a dibuixar!que no ho feu gens malament cap dels dos;)
salud!

VICTOR GIMENEZ ha dit...

Os felicito con la alegría más grande que puedo tener porque poca gente se mete hasta el final en esto del cómic, poca gente aguanta los palos...Confiar en lo que uno sabe que hace bien solo debe tener este final, la profesionalización. Teneis mucho trabajo, y mucha gente que os hechará un cable sin dudarlo un segundo. Came on boys!!! FELICITAAAAAAAAAAAATS!!!

Un abrazo Xavi! Bravo.

XaviC ha dit...

La unió fa la força! Jejeje, així és com ha de ser, donar-nos suport i anant al màxim sempre. La recompensa acaba arribant un dia o altre. Això és increible.

Dan ha dit...

Que tiemble el mundo del comic cuando esas 3 obras salgan a la venta... Adelante con esos proyectos, que tarde o temprano seran realidad!